Чіпси з груші
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробували сушену грушу, то саме час це виправити! Зараз я розповім вам, як приготувати чіпси з груші. Скибочки виходять тонкими, ароматними і дуже солодкими.
Груші для цього рецепта не повинні бути м'якими, інакше не вийде нарізати їх на тонкі скибочки. Ідеально підійде сорт "форель" . Чіпси з груші можна використовувати як перекус або для прикраси каш.
- Груша - За смаком
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
- Вода - 1/2 L
Підготуйте всі інгредієнти.
Груші помийте, обсушити і наріжте на тонкі скибочки, товщиною 3-4 мм.
Щоб груші не темніли, поки ви ріжете інші, опустіть їх в воду з лимонною кислотою.
Коли все груші будуть нарізані, розкладіть їх на піддони сушарки в один шар. Сушіть чіпси з груші 8-12 годин при температурі 50-70 градусів.
Чіпси з груші готові, смачного!