Суп з пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Як я здивувалася, коли дізналася, як приготувати суп з пельменів! Але потім зрозуміла, що тут немає нічого такого. Адже це виходить м'ясний бульйон з галушками, фактично. Смачно і дуже просто - мрія!
Я вам пропоную один з найпростіших варіантів цієї страви. Його можна назвати "холостяцький суп" або "коли дружини немає вдома" . Думаю, що суп на швидку руку врятує багатьох. Зваритися в ньому необхідно тільки пельменів і картоплі, а це займає всього 20 хвилин. Відмінний вихід для тих, хто не має в своєму розпорядженні достатню кількість часу.
- Пельмені - 0, 5 штуки (пачка)
- Помідор - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода або бульйон - 3 L
- Чорний мелений перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте його до м'якості в олії.
Додайте до цибулі натерту моркву, яку слід попередньо промити і очистити. Смажте овочі разом, помішуючи.
Коли овочі будуть готові, додайте до них нарізаний помідор. Протушкувати все разом 2 хвилини.
Vskipyatite 3 літра води або бульйону. Додайте в нього спеції, сіль, перець і лавровий лист.
Картопля очистіть, помийте і наріжте. Додайте його в гарячу воду.
Далі внесіть пельмені. Заважайте суп, щоб вони не прилипли до дна. Варіть все до готовності.
В самому кінці додайте зажарку. Готуйте ще 4 хвилини. Подавайте суп із зеленню. Смачного!