Суп з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Суп з печінкою готується дуже швидко, він смачний і дуже корисний, особливо для дітей. Діти повинні їсти і печінку і гречку, а в цьому супчику вони якраз зустрічаються, діти такий суп їдять охоче.
Суп з печінкою варіть не більше півгодини на середньому вогні. Суп не повинен вирувати, а злегка кипіти. Пробуйте супчик на смак, готовий суп дуже смачно пахне. Я тільки по одному аромату страви розумію готове воно чи ні. Готовий суп подайте з дрібно нарізаною зеленню. Від кількості покладеної гречки буде залежати густота супу. Успіхів і приємного апетиту!
- Вода - 2, 5 L
- Печінка - 250-300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Гречка - 0, 5 склянки
- Пучок - 1 штука (пучок)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Лавовийліст - 2-3 штук
- Сіль, перець - За смаком

Підготувати продукти.

Картоплю нарізати кубиками.

Картоплю залити водою і поставити варитися в каструлі.

Печінка порізати шматочками, посолити поперчити.

Печінка обваляти в борошні.

Печінка обсмажити на маслі.

Моркву натерти на крупній тертці.

Цибулю дрібно нарізати.

Обсмажити моркву і цибулю до золотистого кольору.

Через 10 хвилин до картоплі додайте гречку.

Ще хвилин через 10 додайте додайте готову обсмажування.

Додайте лавровий лист, сіль і варіть до готовності 8-10 хвилин.

Смачного!