Рецепт Суп з курячою печінкою фото

Суп з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суп з курячою печінкою дуже корисний і легкий в приготуванні. У печінці міститься багато заліза, вітаміну А та інших мікроелементів необхідних для здорової життєдіяльності організму.

Опис приготування:

Як приготувати суп з курячою печінкою, якщо часу у вас не більше години? легко! Приготування не займе багато часу. Плюс до всього, ви отримаєте від курячої печінки багато корисних речовин, яких немає ні в одному іншому м'ясному продукті. Це і вітаміни, і мікромінерали, і амінокислоти і багато іншого. Страву можна легко описати в трьох словах: швидко, Бюджетна і корисно.

  • Печінка куряча - 150 грам
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 200 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Курячий бульйон - 300 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
1
Беремо курячу печінку і ріжемо її на середні шматки. Змішуємо з яйцем і панірувальними сухарями, додаємо сіль, перець за смаком і добре перемішуємо.
Посуд з печінкою отставляем і даємо настоятися хвилин 20, щоб печінка просочилася спеціями.
2
У великій каструлі варимо бульйон. Підійде куряча спинка або будь-яка інша частина. Картоплю нарізаємо соломкою або кубиками і додаємо в бульйон. Якщо подобається селера, то його теж можна додати.
3
Обсмажуємо на сковорідці цибулю до золотистого відтінку, після додаємо моркву і смажимо на маленькому вогні ще кілька хвилин. Морква нарізаємо кубиками або соломкою.
4
Після приготування бульйону потрібно дістати курку і відокремити м'ясо від кісток. Кістки викидаємо, м'ясо повертаємо в суп. Додаємо в каструлю зажарку з цибулі і моркви і варимо на середньому вогні ще 15 хвилин.
5
Беремо печінкову масу, яка вже встигла настоятися, і красивий з вроджених куль. Опускаємо їх в бульйон і варимо ще хвилин 10.
6
Суп з курячої печінки готовий! Розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і насолоджуємося смачним обідом.

Схожі рецепти