Рецепт Суп з печінкою тріски фото

Суп з печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Дуже незвичайний і поживний суп-пюре, приготований з печінки тріски, овочів і бульйону. Вершки додають страві приємний смак і аромат. Приготуйте цей суп на обід, упевнений, Вам припаде до смаку.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування супу з печінкою тріски. Спершу потрібно обсмажити на сковороді цибулю і моркву. Потім опускаємо зажарку в киплячий бульйон, також додаємо печінку тріски. Вливаємо вершки, солимо і перчимо до смаку. Занурювальним блендером перетворюємо суп в пюре. Хай щастить!

  • Печінка тріски - 1 штука (консерви)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Бульйон - 1 літр
  • Сіль і перець - За смаком
суп з печінкою тріски - фото крок 1
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі до прозорості.
суп з печінкою тріски - фото крок 2
Додайте терту моркву, готуйте до м'якості.
суп з печінкою тріски - фото крок 3
Опустіть зажарку в киплячий бульйон, також додайте розім'яту виделкою печінку тріски. Посоліть і поперчіть суп до смаку.
суп з печінкою тріски - фото крок 4
Влийте вершки. За допомогою погружного блендера перетворюємо суп в пюре.
суп з печінкою тріски - фото крок 5
Прогріваємо суп ще трохи, солимо і перчимо при необхідності, знімаємо з вогню. Даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти