Суп з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)
Суп з пангасіуса - дуже смачний і ситний рибний суп з додаванням овочів. Це обідню страву готується дуже просто і швидко, використовуються самі звичайні інгредієнти. Рекомендую спробувати!
Перед вами - простий рецепт приготування супу з пангасіуса. Опустіть рибне філе в киплячу воду, додайте картоплю, перець і пасеровані овочі. Спеції кладіть до смаку, також не забудьте додати в суп подрібнену зелень. Гарного вам дня!
- Філе пангасіуса - 500 грам
- Картопля - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець горошком - За смаком
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Філе пангасіуса нарізаємо порційними шматочками. Кип'ятимо 3 літра води, опускаємо в воду размороженное філе, додаємо сіль і лавровий лист. Кип'ятимо і варимо на повільному вогні 15 хвилин.
Додаємо картоплю, порізаний кубиками. Варимо 5 хвилин, потім додаємо порізаний кубиками солодкий перець. Варимо 10 хвилин до готовності картоплі.
Лук подрібнюємо, морква трьом на тертці.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості.
Додайте овочі в каструлю.
Додайте паприку і інші спеції, перемішайте і варіть 5 хвилин.
Перед подачею на стіл додайте подрібнену зелень.
Смачного!