Суп з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Як ви зрозуміли вже за назвою, сьогодні ви дізнаєтеся рецепт супу з курячої грудки. Рекомендую не обмежуватися прочитанням, а приготувати - тільки тоді оціните суп в повній мірі.
Суп з курячої грудки - класичний суп, відомий всім з дитинства. Варіантів його приготування існує незліченну кількість, так що відразу сказу - цілком можливо, що у вашій родині прийнято варити його інакше. Чи не беру на себе відповідальність за те, що цей рецепт супу з курячої грудки - найкращий або найправильніший. Просто ділюся своїм рецептом - я готую цей суп саме так, і всім він зазвичай подобається.
Сподіваюся, сподобається і вам.
- Куряча грудка - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Солодкий перець - 1 штука
- Кольорова капуста - 1 штука (маленька)
- Зелень - За смаком
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки (з хроном)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Куряче м'ясо нарізаємо великими кубиками.

Все це справа кладемо в каструлю з водою і включаємо плиту. Утворюватиметься пінка яку потрібно знімати до прозорості.

Поки наше м'ясо варитися, почистимо і наріжемо картоплю скибочками.

Натираємо моркву.

Лук режим на кубики.

Дрібно нарізаємо часник.

Тепер потрібно розібрати кольорову капусту на суцвіття.

Коли курка буде практично готова, додаємо туди картоплю і капусту.

Далі, додаємо солодкий перчик.

Тепер натерту морквину туди ж.

Але, куди ми без часнику з цибулею. Їх так само кидаємо в каструлю.

Додаємо гірчицю.

Тепер блюдо варимо до повної готовності. Додаємо сіль, перець і звичайно ж зелень.
Смачного!
Смачного!