Суп з курячих стегенець
(покроковий рецепт з фото)
Суп з курячих стегенець - це смачний, ситний і наваристий суп на кожен день. Подавати до столу такий суп можна з зеленню і ложкою сметани, блюдо підійде для всіх членів сім'ї, для діток і дорослих.
Готувати суп можна з різними добавками, я пропоную використовувати гречку, ви можете взяти макарони або рис - як забажаєте. Крім іншого додамо лук, морква, картопля - традиційний склад супу. Рецепт простий і доступний, тому, точно варта вашої уваги.
- Вода - 1, 3 L
- Курячі стегна - 250 грам
- Картопля - 150 грам
- Морква - 70 грам
- Цибуля - 60 грам
- Гречана крупа - 80 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Стегна курки промийте і просушіть, видаліть шкіру.
Стегна складіть в каструлю, влийте 1, 3 літра води, варите 20 хвилин. Через деякий час очистіть і сполосніть картопля, просушіть, наріжте невеликими кубиками і додайте в каструлю. Варіть картоплю ще 15 хвилин, до готовності.
Очистіть моркву і цибулю, овочі сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю і моркву дрібними кубиками.
У сковороді прогрійте рослинне масло, викладіть овочі, смажте кілька хвилин.
У каструлю з картоплею і стегнами всипте гречку, тим часом стегна дістаньте і відокремте м'ясо від кістки. Поверніть м'ясо в каструлю, варите суп 10 хвилин.
Присмачите суп сіллю, перцем, перекладіть заправку овочів. Проваріть суп ще пару хвилин, зніміть пробу і подавайте до столу.
Смачного!