Суп з кукурудзою консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, ароматний супчик стає особливо актуальним восени. Суп з консервованою кукурудзою - це легке обідню страву, яке можна приготувати як на плиті, так і за допомогою мультиварки.
Перед вами простий рецепт приготування супу з кукурудзою консервованої. Такий суп буде дуже корисний для вашого шлунка, адже не містить "важких" інгредієнтів. Зі спецій я додаю тільки сіль і лавровий лист. Вдалого приготування!
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Куряче м'ясо - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - За смаком
У чашу мультиварки вливаємо олію. Додаємо порізане м'ясо, порізану картоплю, цибуля і терту моркву. Засипаємо кукурудзу (без рідини). Солимо до смаку.
Заливаємо гарячою кип'яченою водою так, щоб овочі повністю нею вкрилися. Виставляємо режим "гасіння" з 90 хвилин.
Яйця збиваємо вилочкою.
Для 15 хвилин до готовності вливаємо яйця, кладемо лавровий лист і подрібнену зелень.
Смачного!