Салат з консервованої горбушей і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати салат з консервованої горбушей і кукурудзою. Цей салатик відноситься до списку тих страв, які готуються на швидку руку. На випадок раптових гостей!
Також такий салат я готую, коли приходжу додому втомлена, і готувати зовсім ніколи. Але це далеко не останній випадок! Ще таке блюдо можна сміливо подати до святкового столу, адже воно дуже смачне і свіже. Кукурудза вносить приємну різноманітність і креатив, а огірочок дарує свіжість рибного салату!
- Горбуша консервована - 200 грам
- Огірки - 200 грам
- Рис відварний - 200 грам
- Яйця - 3 грами
- Майонез - 100 грам
- Кукурудза консервована - 0, 5 склянки
Яйця варимо круто. Очищаємо їх від шкаралупи і ріжемо дуже дрібним штрихом. Відкриваємо кукурудзу, зливаємо зливаємо з неї в раковину рідина.
Рубаємо огірочок на кубики. Відкриваємо банку горбуші, розминаємо вміст вилкою. Змішуємо абсолютно всі інгредієнти, заправляємо майонезом.
Смачний салатик з консервованої горбуші готовий! Подаємо його до будь-якого столу. Блюдо приємно розмалює звичне меню. Приємного апетиту!