Рецепт Салат з горбушей консервованої фото

Салат з горбушей консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати , Солоне
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

На велику компанію завжди доводиться багато готувати. Салат з консервованої горбушей став справжньою знахідкою. Все дуже швидко наситилися. Візьміть на замітку!

Опис приготування:

Як приготувати салат з горбушей консервованої, якщо немає каперсів?

Замість маринованих каперсів можете використовувати будь-яке інше ласощі: спаржу, боби, оливки. Перецьь і авокадо беріть середніх розмірів. Не забувайте, що основний компонент у салаті - консервована горбуша.

  • Морква - 300 грам
  • Перець - 3 штуки
  • Каперсами - 150 грам (мариновані)
  • Консервована горбуша - 450 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Приправа перець - За смаком
  • Авокадо - 2 штуки
  • Майонез - 1, 5 склянки
  • Йогурт - 1/4 склянки (грецький)
1
Морква помийте, просушіть і наріжте тонкими скибочками.
2
Консервовану горбушу розімніть вилкою. Найсмачніше буде, якщо в салаті будуть потрапляти великі шматочки горбуші.
3
Перець помийте, просушіть і наріжте тонкими смужками.
4
Змішайте в мисці йогурт і майонез.
5
Ретельно подрібніть петрушку.
6
Наріжте каперсами.
7
Авокадо помийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
8
Тепер необхідно все з'єднати і перемішати. Надішліть салат в холодильник на 20-30 хвилин.
9
Подавати салат потрібно холодним. Смачного!

Схожі рецепти