Салат з горбушей консервованої
(покроковий рецепт з фото)
На велику компанію завжди доводиться багато готувати. Салат з консервованої горбушей став справжньою знахідкою. Все дуже швидко наситилися. Візьміть на замітку!
Як приготувати салат з горбушей консервованої, якщо немає каперсів?
Замість маринованих каперсів можете використовувати будь-яке інше ласощі: спаржу, боби, оливки. Перецьь і авокадо беріть середніх розмірів. Не забувайте, що основний компонент у салаті - консервована горбуша.
- Морква - 300 грам
- Перець - 3 штуки
- Каперсами - 150 грам (мариновані)
- Консервована горбуша - 450 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Приправа перець - За смаком
- Авокадо - 2 штуки
- Майонез - 1, 5 склянки
- Йогурт - 1/4 склянки (грецький)
1
Морква помийте, просушіть і наріжте тонкими скибочками.
2
Консервовану горбушу розімніть вилкою. Найсмачніше буде, якщо в салаті будуть потрапляти великі шматочки горбуші.
3
Перець помийте, просушіть і наріжте тонкими смужками.
4
Змішайте в мисці йогурт і майонез.
5
Ретельно подрібніть петрушку.
6
Наріжте каперсами.
7
Авокадо помийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
8
Тепер необхідно все з'єднати і перемішати. Надішліть салат в холодильник на 20-30 хвилин.
9
Подавати салат потрібно холодним. Смачного!