Пиріг з горбушей консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що зробити смачний пиріг нелегке завдання? Зовсім ні, якщо використовувати для цього готове тісто і консервовану рибу, то ви і оком моргнути не встигнете, як пиріг буде стояти на столі.
Це тільки на перший погляд може здатися, що приготування пирога це непосильна праця, але насправді все не так і складно, особливо якщо вдаватися до невеликих хитрощів. А сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом і розповісти, як зробити пиріг з горбушей консервованої. Це один з моїх найулюбленіших рецептів, тому що тут я використовую вже готове тісто і, по суті, готову рибу, що скорочує моє проведення часу на кухні. А сам пиріг виходить настільки смачний і ароматний, що від нього просто неможливо відірватися. Тому коли у вас буде пару хвилин вільного часу, і ви захочете приготувати що-небудь цікаве для своїх рідних, просто зробіть їм ось такий пиріг з горбушей консервованої в домашніх умовах.
- Тісто готове бездріжджове - 500 грам
- Горбуша консервована - 450-500 грам(2 банки)
- Яйце - 4 штуки(3 - для начинки, 1 - для змазування)
- Лимон - 0, 5 штуки
- Кріп свіжий - 30-40 грам
- Хрін - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком