Рецепт Пиріг з горбушей консервованої фото

Пиріг з горбушей консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Випічка, Пироги

Думаєте, що зробити смачний пиріг нелегке завдання? Зовсім ні, якщо використовувати для цього готове тісто і консервовану рибу, то ви і оком моргнути не встигнете, як пиріг буде стояти на столі.

Це тільки на перший погляд може здатися, що приготування пирога це непосильна праця, але насправді все не так і складно, особливо якщо вдаватися до невеликих хитрощів. А сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом і розповісти, як зробити пиріг з горбушей консервованої. Це один з моїх найулюбленіших рецептів, тому що тут я використовую вже готове тісто і, по суті, готову рибу, що скорочує моє проведення часу на кухні. А сам пиріг виходить настільки смачний і ароматний, що від нього просто неможливо відірватися. Тому коли у вас буде пару хвилин вільного часу, і ви захочете приготувати що-небудь цікаве для своїх рідних, просто зробіть їм ось такий пиріг з горбушей консервованої в домашніх умовах.

  • Тісто готове бездріжджове - 500 грам
  • Горбуша консервована - 450-500 грам(2 банки)
  • Яйце - 4 штуки(3 - для начинки, 1 - для змазування)
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Кріп свіжий - 30-40 грам
  • Хрін - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 1
Для початку ми розморожуємо готове тісто і злегка розгортає його. Потім вирізаємо з тіста круг по діаметру трохи більше, ніж дно форми для випікання. Викладаємо тісто у форму, якщо вона у вас не силіконова, її необхідно змастити олією.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 2
Робимо з тіста дві широкі смужки і викладаємо їх в форму так, що вони утворювали бортики.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 3
Тепер приступимо до приготування начинки, для цього викладаємо консервовану горбушу в миску і розминаємо її виделкою.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 4
Відварені яйця подрібнюємо і додаємо до риби.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 5
Викладаємо в миску з начинкою подрібнений кріп і поливаємо все лимонним соком.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 6
Солимо і перчимо все за смаком, ретельно перемішуємо.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 7
В окремій мисочці змішуємо майонез з хріном, додаємо трохи лимонного соку.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 8
Викладаємо отриманий соус до рибної начинки і гарненько все перемішуємо.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 9
Наша начинка готова, тому ми перекладаємо її в форму і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 10
Накриваємо начинку краями тіста.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 11
Робимо невелику круглу кришку для нашого пирога.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 12
Розміщуємо її на верх пирога і щільно з'єднуємо з краями бортика.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 13
Тепер робимо кілька проколів виделкою, це дозволить пиріг не надуватися при випіканні.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 14
Рясно змащуємо наш пиріг злегка збитим яйцем.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 15
Потім за бажанням посипаємо насінням кунжуту.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 16
Відправляємо наш пиріг в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на півгодини, а після закінчення часу насолоджуємося смачною випічкою. Смачного!

Схожі рецепти