Рецепт Пиріг з горбушей консервованої фото

Пиріг з горбушей консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Думаєте, що зробити смачний пиріг нелегке завдання? Зовсім ні, якщо використовувати для цього готове тісто і консервовану рибу, то ви і оком моргнути не встигнете, як пиріг буде стояти на столі.

Опис приготування:

Це тільки на перший погляд може здатися, що приготування пирога це непосильна праця, але насправді все не так і складно, особливо якщо вдаватися до невеликих хитрощів. А сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом і розповісти, як зробити пиріг з горбушей консервованої. Це один з моїх найулюбленіших рецептів, тому що тут я використовую вже готове тісто і, по суті, готову рибу, що скорочує моє проведення часу на кухні. А сам пиріг виходить настільки смачний і ароматний, що від нього просто неможливо відірватися. Тому коли у вас буде пару хвилин вільного часу, і ви захочете приготувати що-небудь цікаве для своїх рідних, просто зробіть їм ось такий пиріг з горбушей консервованої в домашніх умовах.

  • Тісто готове бездріжджове - 500 грам
  • Горбуша консервована - 450-500 грам(2 банки)
  • Яйце - 4 штуки(3 - для начинки, 1 - для змазування)
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Кріп свіжий - 30-40 грам
  • Хрін - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 1
Для початку ми розморожуємо готове тісто і злегка розгортає його. Потім вирізаємо з тіста круг по діаметру трохи більше, ніж дно форми для випікання. Викладаємо тісто у форму, якщо вона у вас не силіконова, її необхідно змастити олією.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 2
Робимо з тіста дві широкі смужки і викладаємо їх в форму так, що вони утворювали бортики.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 3
Тепер приступимо до приготування начинки, для цього викладаємо консервовану горбушу в миску і розминаємо її виделкою.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 4
Відварені яйця подрібнюємо і додаємо до риби.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 5
Викладаємо в миску з начинкою подрібнений кріп і поливаємо все лимонним соком.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 6
Солимо і перчимо все за смаком, ретельно перемішуємо.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 7
В окремій мисочці змішуємо майонез з хріном, додаємо трохи лимонного соку.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 8
Викладаємо отриманий соус до рибної начинки і гарненько все перемішуємо.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 9
Наша начинка готова, тому ми перекладаємо її в форму і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 10
Накриваємо начинку краями тіста.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 11
Робимо невелику круглу кришку для нашого пирога.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 12
Розміщуємо її на верх пирога і щільно з'єднуємо з краями бортика.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 13
Тепер робимо кілька проколів виделкою, це дозволить пиріг не надуватися при випіканні.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 14
Рясно змащуємо наш пиріг злегка збитим яйцем.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 15
Потім за бажанням посипаємо насінням кунжуту.
пиріг з горбушей консервованої - фото крок 16
Відправляємо наш пиріг в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на півгодини, а після закінчення часу насолоджуємося смачною випічкою. Смачного!

Схожі рецепти