Пиріг з горбушей і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Навряд чи знайдеться така людина, який зміг би відязикатися від ароматного і неймовірно смачного пирога з горбушей і картоплею, так чому б нам його не зварила сьогодні.
Немає кращого приводу зібратися всією сім'єю в вихідний день, ніж смачний і ароматний пиріг, а з відповідним рецептом ми із задоволенням вам допоможемо і розповімо, як зробити пиріг з горбушей і картоплею. Готується він дуже просто, а всі інгредієнти тут досить економічні, так що ви легко, швидко і без особливих грошових витрат зможете зробити відмінне ласощі. Тому терміново обдзвонювати всіх рідних і близьких і приступайте до приготування, а мій простий рецепт пирога з горбушей і картоплею допоможе вам зробити все правильно.
1) Для початку займемося тестом, для цього ми в глибокій мисці з'єднуємо майонез і сметану, додаємо яйця, соду, сіль і борошно. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, поки тісто не стане однорідним за консистенцією, воно повинно бути трохи рідкуватий.
2) картоплю відварюємо, охолоджуємо і трьом на крупній тертці. Викладаємо його в чисту миску, додаємо горбушу (разом з рідиною), а також подрібнену зелену цибулю. Перемішуємо все і при необхідності додаємо в начинку сіль і перець.
3) Далі змащуємо форму для випічки рослинним маслом і виливаємо в неї половину приготованого тесту, рівномірно його розподіляємо. На тісто викладаємо начинку і заливаємо її тістом, разравниваем його.
4) Ставимо форму в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо пиріг 40 хвилин.
Коли готовий пиріг трохи охолоне, розрізаємо його на порційні шматочки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
- Крем - 250 грам
- Майонез - 250 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Борошно пшеничне - 6-7 Ст. Ложок
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Картопля відварна - 2-3 штук
- Горбуша консервована - 240 грам(1 банку)
- Пір'я зеленої цибулі - 3-4 штук
- Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
1) Для початку займемося тестом, для цього ми в глибокій мисці з'єднуємо майонез і сметану, додаємо яйця, соду, сіль і борошно. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, поки тісто не стане однорідним за консистенцією, воно повинно бути трохи рідкуватий.
2) картоплю відварюємо, охолоджуємо і трьом на крупній тертці. Викладаємо його в чисту миску, додаємо горбушу (разом з рідиною), а також подрібнену зелену цибулю. Перемішуємо все і при необхідності додаємо в начинку сіль і перець.
3) Далі змащуємо форму для випічки рослинним маслом і виливаємо в неї половину приготованого тесту, рівномірно його розподіляємо. На тісто викладаємо начинку і заливаємо її тістом, разравниваем його.
4) Ставимо форму в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо пиріг 40 хвилин.
Коли готовий пиріг трохи охолоне, розрізаємо його на порційні шматочки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!