Рецепт Листковий пиріг з горбушей фото

Листковий пиріг з горбушей
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Потрібен рецепт швидкої несолодкої випічки? Беріть на замітку цю ідею, як зробити листковий пиріг з горбушей. Хрусткий зовні з ніжним рибним філе всередині, він припаде до душі і дорослим, і діткам.

Опис приготування:

Цей рецепт хороший своєю варіативністю. Ви можете подавати його як теплим, так і холодним. Доповнити начинку можна картоплею, відвареним рисом, овочами або соусом. Перед вами ж базовий варіант пирога з мінімумом турбот.

  • Горбуші - 1 штука
  • Листкове тісто - 500 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Жовток - 1 штука
листковий пиріг з горбушей - фото крок 1
1. Насамперед необхідно розморозити тісто, якщо воно у вас заморожене.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 2
2. Рибу вимийте, очистіть акуратно філе від кісток і наріжте невеликими кубиками. Додати сіль, поперчіть за смаком.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 3
3. Два пласта тіста розкачати на робочому столі.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 4
4. Розподіліть рівним шаром рибку.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 5
5. Зверху викладіть другий шар тіста і акуратно защипніть краю.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 6
6. Збийте жовток.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 7
7. Змастіть пиріг.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 8
8. За бажанням можна посипати пиріг кунжутом.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 9
9. Зробіть проколи виделкою по всьому периметру або виріжте невеликий шматочок тесту зверху для виходу пари.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 10
10. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 30-40 хвилин до рум'яності.
листковий пиріг з горбушей - фото крок 11
11. Готовий пиріг трохи остудіть, наріжте і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти