Рецепт Пиріг з рисом і горбушей фото

Пиріг з рисом і горбушей
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рибні пироги в нашій родині завжди йдуть"на ура" , тому, що це завжди гарантовано смачна випічка. Один з варіантів таких пирогів - це пиріг з рисом і горбушей, рецептом якого я ділюся!

Опис приготування:

Якщо у вашій родині люблять рибні пироги, то рекомендую спробувати спекти цей пиріг з горбушей і рисом. Готується дуже просто, в даному рецепті я розповім і покажу як. Сім'я буде задоволена!

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Борошно - 350 грам
  • Дріжджі свіжі - 10 грам (пресовані)
  • Сіль - 10 грам (в тісто)
  • Цукор - 10 грам (в тісто)
  • Вершкове масло - 50 грам(25 грам - в тісто, 25 грам - для обсмажування цибулі)
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Файл gorbuši - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 2
У тепле молоко покладіть сіль, цукор, розпустіть дріжджі. Додайте розм'якшене вершкове масло, розмішайте до однорідності.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 3
Всипте просіяне борошно.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 4
Замісити тісто, можна вимішувати міксером.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 5
Підберіть тісто в кулю, накрийте серветкою або харчовою плівкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1-1, 5 годину.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 6
Поки тісто підходить, підготуйте начинку, для цього поріжте цибулю так, як вам подобається і обсмажте його до легкого золотистого кольору на вершковому маслі, добре, якщо це буде топлене вершкове масло.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 7
Відваріть рис майже до готовності, відкиньте його на сито.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 8
Викладіть відварений рис до обсмаженої цибулі, сіль за смаком.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 9
Горбушу наріжте скибочками, приправити сіллю, поперчіть.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 10
За цей час тісто має збільшитися в розмірах приблизно в 2 рази.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 11
Злегка присипте робочу поверхню столу борошном, викладіть тісто, розділіть його на 2 нерівні частини, подкатайте їх в кулю.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 12
Розкачайте в пласт більшу частину тесту, викладіть його на деко, застелений папером для випічки, викладіть на тісто рис.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 13
Викладіть на рис горбушу.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 14
Відокремте невеликий шматочок тесту, зробіть з нього нехитрі прикраси.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 15
Накрийте пиріг другим шаром тіста, добре закріпіть краю, зробіть отвори для виходу пари при випічці, можна змастити перед випічкою молоком, а можна просто скропити водою з розпилювача. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів близько 45 хвилин.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 16
Готовий пиріг змастіть вершковим маслом.
пиріг з рисом і горбушей - фото крок 17
Ставте чайник, ріжте пиріг і кличте домашніх до чаю, смачна домашня випічка сподобається всім, обіцяю!

Схожі рецепти