Салат з рисом і горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще ніколи не робили і не пробували такий салатик, це потрібно терміново виправити, адже він дійсно дуже смачний і, що найголовніше, досить простий у приготуванні, самі спробуйте.
Я думаю, що салатики це дуже смачне і поживне доповнення до основних страв, а оскільки рецептів їх приготування безліч, ви можете кожен раз робити щось новеньке. А сьогодні я пропоную вам влаштувати рибний день і приготувати салат з рисом і горбуша в домашніх умовах. У цього салату дуже цікавий смак, плюс він досить ситний, так що не сумнівайтеся, ваші домашні точно залишаться задоволені. Я зазвичай готую його на обід або вечерю, але ви можете використовувати цей простий рецепт салату з рисом і горбушей для святкового меню, впевнена, у нього знайдуться свої шанувальники.
- Горбуша консервована - 240 грам(1 банку)
- Рис відварний - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Огірки мариновані - 3-4 штук
- Горошок консервований - 150-200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Оскільки салат у нас листковий, то всі інгредієнти ми будемо викладати по черзі і кожен шар змащувати майонезом. Отже, відварюємо рис до повної готовності в злегка підсоленій воді і викладаємо його в салатницю, змащуємо майонезом.
Горбушу розминаємо виделкою і кладемо рівномірно поверх рису.
Морква трьом на крупній тертці і обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого кольору, солимо і перчимо її. Над рибою робимо шар з моркви, який також змащуємо майонезом.
На морква кладемо нарізані кружальцями мариновані огірочки, додаємо ще трохи майонезу.
Тепер йде шар з консервованого зеленого горошку, він буде останнім. Нам залишається тільки прикрасити салат з боків тертим сиром і подати до столу. Смачного!