Салат з кускуса з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Розповім як приготувати смачний салат з кускусом і горбушей. Все дуже просто!
Салат можна подавати без гарніру, адже в його склад входить Кукуси. Якщо вирішили зробити гарнір, то рекомендую, наприклад, овочі (свіжі або запечені) -спаржеву квасолю, пюре з цвітної капусти або зеленого горошку. Подавайте блюдо відразу після приготування.
- Консервована горбуша - 150 грам
- Морквина - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Кускус - 250 грам
- Шпинат - 200 грам
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Чилі порошок - 2 чайних ложки
- Курячий бульйон - 200 мілілітрів
- Грецькі горіхи - 50 грам
1
Моркву очистіть і натріть на крупній тертці, вимийте і подрібніть шпинат, наріжте смужками зелений лук.
2
У горбуші видаліть кістки, зніміть шкіру і розберіть на невеликі шматочки.
3
Викладіть в миску рибу, морквину, шпинат, кускус, Зелена цибуля, порошок чилі, додайте цедру і сік половинки лимона, перемішайте.
4
Нагрійте гарненько бульйон і залийте їм вміст миски, перемішайте і залиште на 5 хвилин, накрийте миску фольгою.
5
Зніміть фольгу і прикрасьте салат подрібненими волоськими горіхами, ще раз перемішайте і подавайте до столу.