Салат з кускуса з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з кускуса з овочами можна приготувати заздалегідь, від цього він тільки виграє. Але можна готувати його і перед вживанням. Це прекрасний літній гарнір, його можна приготувати на пікнік!
Відварену кускус промийте під проточною водою. Якщо ви будете готувати салат з кускуса з овочами напередодні, то петрушку і м'яту додавайте перед подачею. На мою думку навіть добре трохи потримати салат в холодильнику кілька годин, тоді краще перемішається або як кажуть "переженяться" всі інгредієнти. Можна цибулю замінити на часник, але це справа смаку. У будь-якому випадку ідея салату з кускусу з овочами дуже цікава і нова для нас. Успіхів і приємного апетиту!
- Кускус - 1, 5 склянки
- Luk Salotti - 2 Ст. Ложки (нарізаний)
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Огірок - 1 штука
- Помідори черрі - 500 грам
- Петрушка нарізана - 2 Ст. Ложки
- М'ята - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Відваріть кускус. З однієї чашки сухої крупи вийде 1, 5 готової.
Лук шалотт дрібно нарізати.
Огірок поріжте шматочками.
Підготуйте всі продукти.
У чашці об'єднайте оливкова олія, лимонний сік і цибулю.
Додайте в кускус помідор, огірок, петрушку і м'яту.
Додайте спеції і добре розмішайте. Смачного!