Салат з консервованої горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат з консервованої горбушей? дивіться рецепт. Салат виходить ніжний і смачний. Зробити такий не важко навіть для починаючої господині, але ось його настоянка займе час.
Салат можна зробити всього за півгодини, а ось для його настоянки в холодильнику знадобиться не менше 2-3 годин. Шари салату можна викладати на свій розсуд, а інгредієнти можна замінювати, наприклад, горбушу замінити лососем або сьомгою. Ви можете і зовсім використовувати свіжу запечену або відварну рибу.
- Мал - 0, 5 склянки
- Яйця - 4 штуки
- Консервована горбуша - 240 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1
Поставте відварюватися рис. Перекладіть рибу в миску, розімніть її виделкою. Відваріть яйця і остудіть, потім очистіть і натріть на крупній тертці моркву, а цибуля нарубати невеликими кубиками.
2
Обсмажте на сковороді цибулю, а на окремій сковороді обсмажте моркву. Відкладіть в сторону для охолодження.
3
Курячі яйця нарубати кубиками, подрібніть сир на крупній тертці.
4
Нижнім шаром викладіть відварений рис, потім змастіть його тонким шаром майонезу, укладіть поверх яйця і знову промажте їх майонезом, додайте шар цибулі і моркви, рибу і майонез, прикрасьте тертим сиром.
5
Надішліть салат на пару годин в холодильник, а потім подавайте його до столу.