Рецепт Салат з консервованої горбушей фото

Салат з консервованої горбушей
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Як приготувати салат з консервованої горбушей? дивіться рецепт. Салат виходить ніжний і смачний. Зробити такий не важко навіть для починаючої господині, але ось його настоянка займе час.

Опис приготування:

Салат можна зробити всього за півгодини, а ось для його настоянки в холодильнику знадобиться не менше 2-3 годин. Шари салату можна викладати на свій розсуд, а інгредієнти можна замінювати, наприклад, горбушу замінити лососем або сьомгою. Ви можете і зовсім використовувати свіжу запечену або відварну рибу.

  • Мал - 0, 5 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Консервована горбуша - 240 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
1
Поставте відварюватися рис. Перекладіть рибу в миску, розімніть її виделкою. Відваріть яйця і остудіть, потім очистіть і натріть на крупній тертці моркву, а цибуля нарубати невеликими кубиками.
2
Обсмажте на сковороді цибулю, а на окремій сковороді обсмажте моркву. Відкладіть в сторону для охолодження.
3
Курячі яйця нарубати кубиками, подрібніть сир на крупній тертці.
4
Нижнім шаром викладіть відварений рис, потім змастіть його тонким шаром майонезу, укладіть поверх яйця і знову промажте їх майонезом, додайте шар цибулі і моркви, рибу і майонез, прикрасьте тертим сиром.
5
Надішліть салат на пару годин в холодильник, а потім подавайте його до столу.

Схожі рецепти