Суп з індички з вівсяними коржиками
(покроковий рецепт з фото)
Суп з індички дуже корисне блюдо. Цей суп виходить дуже смачний. А якщо ви його будете їсти не з хлібом, а з вівсяними коржиками ..... Спробуйте.
Кількість порцій: 8
- Філе індички - 400 грам
- Мал - 120 грам
- Зелена квасоля морожена - 120 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Цибуля-пориста, стебло - 1 штука
- Селера, вишня - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Червоне сухе вино - 2 чайних ложки
- Сухий Тархун - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Вівсяні пластівці - 2 склянки (коржі)
- Вершкове масло - 30 грам (коржі)
- Сухий Тархун - 1 Чайна ложка (коржі)
- Сіль - 0, 25 чайних ложки (коржі)
- Розпушувач - 0, 25 чайних ложки (коржі)
1. М'ясо промити і дрібно нарізати. Нарізати овочі дрібними кубиками, цибуля-порей - тонкими кільцями.
2. У каструлі розжарити рослинне масло. Підготовлені овочі на сильному вогні обсмажити на цьому маслі. Додати шматочки м'яса. Овочі та м'ясо смажити протягом 5 хвилин.
3. У каструлю влити 2 літра гарячої води. Додати сіль, перець, тархун і оцет. Коли вода закипить, зменшити вогонь і варити 30 хвилин.
4. Промити рис і закинути в суп. Варити 15 хвилин. Додати в суп зелену квасолю. Проварити ще 5 хвилин. Досолити суп і зняти з вогню.
5. Коржі. У кавомолці перемолоти вівсяні пластівці. У розтоплене масло влити 4 ст.Ложки окропу. У посуді змішати вівсяну муку, Тархуна, сіль, розпушувач і воду з маслом. Замісити тісто.
6. Готове тісто розкачати тонким коржем і розрізати на 8 частин. Випікати 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.