Куряче філе з коржиками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам необхідно приготувати простий, але смачний і ситний обід, пропоную вам дізнатися, як приготувати куряче філе з коржиками. Таке блюдо стане відмінним варіантом перекусу на швидку руку.
Птах, запечена з овочами і коржиками, завжди вважалася дуже ситним і смачним блюдом, тому вона відмінно підходить в якості обіду. Таке блюдо можна приготувати на святковий стіл. Завдяки красивій подачі ця страва може стати прикрасою вашого святкового столу. Більш того, ви можете використовувати і інші овочі: наприклад, можете додати кукурудзу або відварну квасоля, вийде дуже смачно. Не забудьте додати ваші улюблені спеції для більш насиченого смаку і аромату.
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Перець солодкий - 200 грам
- Горошок зелений - 250 грам
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 100 мілілітрів
- Кефір - 100 мілілітрів
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки(1ç.l. До курки, 0, 5ç.l. В тісто)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
1. На невеликій кількості рослинного масла обсмажте дрібно нарізану цибулю до напівпрозорості. Додайте до нього нарізане великими шматочками куряче філе і смажте до готовності м'яса.
2. Приправити сіллю і poperčite. Додайте зелений горошок, нарізаний невеликими шматочками болгарський перець, нарізаний часник і спеції за смаком. Добре перемішайте.
3. Крохмаль розведіть в холодній воді і додайте до овочів з куркою. Накрийте кришкою і зніміть сковороду з вогню. Приготуйте тісто: кефір змішайте з 1/4 ç.l. Соди і перемішайте.
4. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з просіяного борошном, розпушувачем, цукром і сіллю. Розітріть тісто в крихту. Додайте часник і кефір, змішайте тісто. Начинку перекладіть у форму для випічки.
5. Тісто розкачати в тонкий пласт, виріжте з нього кружечки діаметром 5-6 см. Викладіть кружечки на начинку. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 20 хвилин до золотистого кольору коржів. Смачного!