Суп з грінками
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і швидкий супчик - відмінний варіант для вечері.
Кількість порцій: 3
- Горох - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Курячий бульйон - 1, 5 L
- Вершки - 100 мілілітрів
- Хліб - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія для обсмажування овочів - 2 Ст. Ложки
- Часник, солодка паприка - За смаком
У закипілий курячий бульйон всипаємо раніше замочений горох. Варимо на слабкому вогні. Через 5 хвилин додаємо нарізану картоплю і підсмажений на олії цибулю з морквою.
Коли картопля з горохом стануть м'якими збиваємо до однорідного стану всю масу блендером, частково вливаючи вершки. Додаємо за смаком сіль.
Хліб нарізаємо кубиками, додаємо 1 ст.Ложку оливкової олії, за смаком додаємо солодку паприку, сіль і подрібнений часник. Перемішуємо і висушуємо в розігрітій духовці.
Подаємо готову страву на стіл гарячим з часниковими грінками і зеленню. Смачного.