Суп з фрикадельками на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібно приготувати смачний суп на швидку руку, пропоную вам простий і легкий рецепт. Готувати суп з фрикадельками завжди швидко (особливо при наявності готового фаршу), буде ситно.
Суп з фрикадельками на швидку руку врятує вас тоді, коли потрібен терміновий обід або на порозі голодні гості. При наявності будь-якого м'ясного фаршу часу на приготування такого супчика знадобиться всього півгодини. В даному рецепті використовується вермішель, оскільки крупи готуються довше. Не забудьте перед вимиканням додати зелень і чорний мелений перець.
- Фарш - 350 грам
- Картопля - 2-3 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1 штук
- Вермішель - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
- Болгарський перець - 1 штук
1. Чистим, миємо й нарізаємо кубиками картоплю, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і додаємо спеції за смаком. Поки буде варитися картопля, наше завдання швидко приготувати фарш для фрикадельок.
2. У мене з минулого разу залишався домашній фарш (я завжди залишаю трохи фаршу на фрикадельки, коли перекручують м'ясо). Додайте до нього натерту цибулю (половину середньої цибулини), сіль, спеції і перепелине яйце (оскільки фаршу трохи, то курячого яйця буде багато, а через брак перепелиного не додавайте зовсім, а просто добре "вибийте" фарш). Тепер все ретельно перемішайте, поплескуючи фарш, щоб маса вийшла однорідною.
3. Коли картопля повариться близько 5 хвилин, додаємо нарізані цибулю і моркву, а також перець. Якщо час дозволяє, можна овочі підсмажити трохи на рослинному маслі. Я готувала на швидку руку, тому не робила піджарку, та й дитині ще шкідливо. Такий супчик виходить досить корисним і смачним.
4. Тепер формуємо фрикадельки і викладаємо їх в киплячий бульйон. Робіть їх будь-якого розміру на ваш смак.
5. Варимо до готовності картоплі і фрикадельок, а в самому кінці всипаємо пару пучок вермішелі або макаронних виробів.
6. Не забудьте додати зелень за смаком і перед вимиканням всипте трохи чорного меленого перцю. Коли вимкніть суп, дайте йому трохи настоятися.
7. Смачного!