Суп на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, перші страви - це складно? Зовсім ні! розповім вам, як приготувати суп на швидку руку. Чи готуєте півгодини, а їсти можна пару днів точно! Спробуйте, рекомендую! Ароматний і чудовий!
Рецепт, як приготувати суп на швидку руку, перед вами. Впевнена, вам сподобається таке блюдо, це і ситно, і ароматний, і при цьому неймовірно просто! звичайно, в ідеалі, якщо у вас буде готовий бульйон. Я, до речі, заздалегідь його заготовлював і заморожують прямо в целофанових пакетах. Якщо потрібно, розморожувати і кип'ячу. А потім додам гриби, макарони, цибуля - і все!
- Бульйон м'ясний - 2 L
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Часник - 4 зубчики
- Макарони - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Подрібнимо і трохи придушимо часник. Обсмажити його на рослинному маслі, щоб пішов характерний аромат по кухні.
2. Додамо цибулю та печериці, обсмажити до готовності. Аромату стане ще більше.
3. Тим часом кип'ятимо бульйон і додамо макарони. Варимо, скільки і як зазначено на упаковці.
4. Тепер додамо нашу суміш зі сковороди і спеції. Перемішаємо, ще раз доводимо до кипіння - і страва можна вважати готовим!
5. От і все! Смачного!