Суп селянський на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і легкий суп, дуже недорогий і готується швидко. Селянський - тому що без м'яса і з великою кількістю овочів. Готуємо селянський суп на швидку руку!
Рецепт приготування селянського супу на швидку руку дозволить вам буквально за 30 хвилин впоратися з обідом. Цей супчик легкий, але ситний. Так як в ньому багато овочів, він дасть організму багато необхідних корисних речовин. Густоту супу ви можете регулювати на свій розсуд, додаючи або зменшуючи кількість води. Подайте такий суп з сухариками і приємного апетиту!
- Лук-пориста - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1-2 штук (невеликих)
- Селера - 1/4 штуки(1/4 кореня або 2-3 стебла)
- Зелень кропу, петрушки - 30 грам
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Вода - 3 L
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Лук-порей розрізаємо вздовж на дві частини і нарізаємо. Відправляємо на сковорідку з рослинним маслом обсмажувати на середньому вогні.
Чистим, миємо й нарізаємо кабачки, селера і перець.
Морква чистим, моєму і натираємо на крупній тертці.
Відправляємо все підготовлені овочі до цибулі на сковорідку обсмажувати.
Поки смажаться овочі, картопля очищаємо, миємо й нарізаємо невеликими кубиками.
У каструлю для супу викладаємо картопля, обсмажені овочі і наливаємо воду. Солимо і варимо до готовності картоплі. Практично за пару хвилин до готовності додаємо перець мелений, лавровий лист і зелень. У самому кінці додаємо подрібнений часник.