Хліб селянський
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную повторити рецепт Гордона Рамзі - "хліб селянський"! рецепт простий, начинки для хліба різноманітні: сир, часник, бекон, в'ялені томати, смажену цибулю і т.Д. Я буду робити з бринзою.
Розповідаю, як приготувати "хліб Селянський" . Для хліба треба купити найсвіжіше пиво, пінне і Сильногазований. Тоді воно легко розпушити борошно, підніме хлібець. В якості начинки хліба можна використовувати смажену цибулю, рубаний часник, будь-який тертий сир (ідеально - пармезан), в'ялені томати, смажений бекон і інші смаколики. Все легко і швидко. Хай щастить!
- Світле свіже пиво - 500 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Борошно цільнозернове - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Сир - 30-40 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Відразу натріть сир на дрібній тертці, часник порубати дрібно.
3. Змішайте два види борошна, сіль. Попередньо борошно потрібно просівати.
4. Влийте пиво і ретельно перемішайте тісто, щоб не було грудочок. Консистенція тіста повинна бути як на оладки.
5. Всипте тертий сир, додайте часник. Перемішайте.
6. Форми добре змастіть рослинною олією. Розділіть тісто. Надішліть в гарячу духовку (180 градусів) з 40 хвилин. Чим менше розмір формочок - тим менше час випікання.
7. Хліб готовий! Остудіть і пробуйте!
8. Ось такий всередині хлібець.