Італійський селянський суп
(покроковий рецепт з фото)
Італійський селянський суп готується з капустою, селерою, без засмажкою овочів. При варінні овочів, м'яса зберігається більшу кількість поживних і корисних речовин, ніж при гасінні або смаженні.
Якщо вам не можна смаженого, візьміть на замітку рецепт італійського селянського супу. Суп виходить легким, але в той же час ситним і поживним.
- Капуста - 500 грам
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Сир - 100 грам (твердих сортів)
- Селера черешкова - 3 штуки
- Вода - 2 L
- Петрушка - 1 За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. Капусту і селеру вимийте. У селери видаліть жорсткі волокна. М'ясний фарш розімніть вилкою.
Капусту нашаткуйте, селера дрібно наріжте.
Половину сиру наріжте дрібними кубиками, іншу частину натріть на тертці.
Мультиварку включите в режимі "мультіповар", температура - 160 градусів. Влейте в чашу 2 л води, доведіть до кипіння. Закладіть нарізані овочі, готуйте протягом 10 хвилин.
Додайте фарш, перемішайте, готуйте 15 хвилин. Додайте сир, сіль і перець за смаком, вимкніть мультиварку.
Суп подавайте зі свіжою рубаною зеленню. Смачного!