Рецепт Італійський селянський суп фото

Італійський селянський суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Італійський селянський суп готується з капустою, селерою, без засмажкою овочів. При варінні овочів, м'яса зберігається більшу кількість поживних і корисних речовин, ніж при гасінні або смаженні.

Опис приготування:

Якщо вам не можна смаженого, візьміть на замітку рецепт італійського селянського супу. Суп виходить легким, але в той же час ситним і поживним.

  • Капуста - 500 грам
  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Сир - 100 грам (твердих сортів)
  • Селера черешкова - 3 штуки
  • Вода - 2 L
  • Петрушка - 1 За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
італійський селянський суп - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Капусту і селеру вимийте. У селери видаліть жорсткі волокна. М'ясний фарш розімніть вилкою.
італійський селянський суп - фото крок 2
Капусту нашаткуйте, селера дрібно наріжте.
італійський селянський суп - фото крок 3
Половину сиру наріжте дрібними кубиками, іншу частину натріть на тертці.
італійський селянський суп - фото крок 4
Мультиварку включите в режимі"Мультіповар" , температура - 160 градусів. Влейте в чашу 2 л води, доведіть до кипіння. Закладіть нарізані овочі, готуйте протягом 10 хвилин.
італійський селянський суп - фото крок 5
Додайте фарш, перемішайте, готуйте 15 хвилин. Додайте сир, сіль і перець за смаком, вимкніть мультиварку.
італійський селянський суп - фото крок 6
Суп подавайте зі свіжою рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти