Рецепт Суп селянський фото

Суп селянський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Вкрай простий і ситний суп селянський несправедливо забутий багатьма господинями. Спробуйте приготувати цю страву вдома і ви здивуєтеся наскільки воно може бути смачним.

Іноді вишукані страви не до смаку або не по кишені. У такі моменти можна приготувати простий російський суп селянський. Доступні і зрозумілі інгредієнти в сукупності з докладними інструкціями приготування - це запорука успіху.

  • Квасоля - 400-500 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Мал - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Зелень - 1 щіпка
суп селянський - фото крок 1
1. Рецепт приготування супу селянського починається за 10-12 годин до основного процесу. Квасоля необхідно замочити в холодній воді і відварити до готовності в злегка підсоленій воді близько 1 годину.
суп селянський - фото крок 2
2. Картопля вимити і очистити. Нарізати невеликими кубиками.
суп селянський - фото крок 3
3. Цибулину очистити і дрібно нарізати. Морква вимити, почистити і натерти на крупній тертці (можна нарізати тонкою соломкою).
суп селянський - фото крок 4
4. Мал промити під холодною водою.
суп селянський - фото крок 5
5. У каструлю до квасолі відправити рис і приблизно третину цибулю і моркви. Довести до кипіння і варити 15-20 хвилин.
суп селянський - фото крок 6
6. Іншу частину моркви і цибулі відправити на сковороду з добре розігрітим рослинним маслом і злегка підсмажити.
суп селянський - фото крок 7
7. Додати борошно і, постійно помішуючи, смажити ще 1-2 хвилини.
суп селянський - фото крок 8
8. Овочі зі сковороди додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Варити ще близько 10 хвилин.
суп селянський - фото крок 9
9. Свіжу зелень вимити, просушити і дрібно нарізати.
суп селянський - фото крок 10
10. Додати зелень в каструлю і зняти з вогню. Суп селянський в домашніх умовах готовий. Добре б дати йому постояти під закритою кришкою ще 3-5 хвилин і можна подавати.

Схожі рецепти