Суп на швидку руку з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Немає часу готувати першу страву, а обід на носі - пропоную приготувати відмінний суп на швидку руку з сосисками. Всього 30 хвилин на газу - і ви нагодуйте велику сім'ю смачним і ситним обідом.
Для особливо зайнятих і ледачих пропоную цей рецепт. Суп на швидку руку з сосисками готується за 30 хвилин за уязика, що у вас добре працює плита. Після закипання картоплі потрібно в суп відправити піджарку з овочами і сосисками, а вже після додати свіжі або заморожені овочі. 10 хвилин і вводиться вермішель і зелень. Доводиться все до готовності всього 5 хвилин і суп можна подавати!
- Сосиски - 3-4 штуки
- Картопля - 3-4 штуки
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Вермішель - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Заморожені або свіжі овочі - За смаком (в даному рецепті використовуються помідори, кабачок, кольорова капуста)
1. Чистимо і нарізаємо картоплю, ретельно миємо й заливаємо водою. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння (не забудьте зняти пінку). Поки закипає картопля нашаткуємо всі овочі і сосиски.
2. Відправляємо цибулю і моркву смажитися на сковороду (жир вибирайте будь-який за смаком). Я готувала не тільки для родини, але і для дитини, тому засмажується все на вершковому маслі (не робіть сильний вогонь, щоб масло не згоріло).
3. Беріть будь-які сосиски на ваш смак (у нас сьогодні були молочні). Якщо є ковбаса - будь ласка. Копчена - теж піде.
4. Коли овочі трохи обсмажити - надішліть до них сосиски і ще пару хвилин смажте при постійному помішуванні.
5. Якщо не сезон свіжих овочів, можна брати будь-які заморожені. У мене виявився кабачок, кольорова капуста і помідори. Всі ці овочі відмінно гармоніюють між собою. Коли закипить картопля, додайте сіль і спеції і нехай він трохи поваритися (близько 3 хвилин). Потім введіть всі перераховані вище овочі.
6. Коли бульйон закипить, відправляйте піджарку і варіть на середньому вогні.
7. Щоб суп приготувався ще швидше вибирайте тонкі макаронні вироби. В даному випадку - це павутинка (тонка вермішель). Коли овочі будуть готові, додайте вермішель за смаком (хто любить гущі, хто рідше) і доведіть до кипіння. Потім поваріть 1 хвилину і додайте зелень.
8. І знову доведіть до кипіння і вимикайте. Тепер супчику потрібно настоятися мінімум 10 хвилин.
9. Подавайте його до столу і насолоджуйтеся легким і в той же час ситним супчиком! Ось так швидко можна приготувати смачний обід для всієї родини.