Рецепт Суп з фрикадельками і перловкою фото

Суп з фрикадельками і перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Перлова крупа
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Не знаю, який суп приготувати? Суп з фрикадельками і перловкою відмінно підійде для обіду. Густий і насичений суп сподобається всім членам вашої родини - не встигнете озирнутися, як попросять добавку.

Опис приготування:

Перлову крупу обожнюю в будь-якому вигляді - будь то каша або суп з перловки, або розсольник. І навіть армія не відбила у мене любов до цієї крупі:) Я завжди намагаюся знайти нові рецепти приготування перловки, щоб було цікаво готувати і смачно їсти. Цей рецепт супу з фрикадельками і перловкою мій улюблений. Суп з даного рецептом виходить густий, наваристий і дуже смачний. Пропоную вам подивитися рецепт і повчитися як смачно приготувати суп з фрикадельками і перловкою.

  • М'ясний фарш - 300-400 грам (будь-який - свинячий, яловичий, курячий)
  • Вода або м'ясний бульйон - 2-3 літрів
  • Перловка - 0, 5 склянки
  • Цибуля пориста - 1 штука (можна замінити ріпчастою цибулею)
  • Солодкий перець - 0, 5 штуки
  • Картопля - 2-3 штук
  • Помідор - 1-2 штук
  • Гриби - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Спеції - 1 щіпка (за смаком)
  • Зелень - 1 пучок
суп з фрикадельками і перловкою - фото крок 1
Насамперед треба відварити майже до готовності перловку - промиємо, заллємо великою кількістю води і зваримо, потім знову промиємо і залишимо. Поставимо на плиту каструлю з водою або з бульйоном для майбутнього супу.
суп з фрикадельками і перловкою - фото крок 2
Гриби помиємо, видалимо все зайве, поріжемо пластинками і підсмажити на сковороді протягом 3-4 хвилин.
суп з фрикадельками і перловкою - фото крок 3
Фрикадельки краще готувати з суміші яловичого і свинячого фаршу. Фарш трохи посолити, додамо щіпку чорного перцю і перемішаємо. Можна натерти на тертці половинку цибулини і додати в фарш. Перемішуємо фарш зі спеціями і зробимо невеликі кульки-фрикадельки.
суп з фрикадельками і перловкою - фото крок 4
Картопля очищаємо, нарізаємо маленькими кубиками і відправляємо в каструлю з киплячою водою. Відразу ж і фрикадельки з обсмаженими грибами туди ж кидаємо.
суп з фрикадельками і перловкою - фото крок 5
Нарізаємо цибулю порей і злегка обсмажуємо на сковороді.
суп з фрикадельками і перловкою - фото крок 6
До нього додаємо моркву, нарізану соломкою і смажимо пару хвилин.
суп з фрикадельками і перловкою - фото крок 7
Потім черга перцю, нарізаного шматочками або соломкою і ще додамо помідор, нарізаний маленькими кубиками. Додаємо ще чорний мелений перець, можна і спеції за смаком, перемішуємо і тушкуємо 2-3 моменти.
суп з фрикадельками і перловкою - фото крок 8
Далі викладаємо овочі в суп і додаємо перловку. Даємо супу закипіти і варимо ще хвилин 5, потім прибираємо з вогню. Кілька хвилин суп повинен настоятися і можна розкладати по тарілках, додавши дрібно нарізану зелень.

Схожі рецепти