Рецепт Суп з Дубовик фото

Суп з Дубовик
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Гриби , Дубовики
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Справжній грибний суп - справжню насолоду. Особливо, якщо гриби зібрані своїми руками. Суп з Дубовик вариться просто і швидко, він - malokaloriynиy, легкий, але дуже ситний. Додамо до нього овочів.

Опис приготування:

У супі з Дубовик картоплю можна замінити на макарони або крупу. Лук з морквою злегка обсмажити. До речі, в цю компанію можете додати і часничку.

Отже, як приготувати суп з Дубовик?

1. Дубовики очистіть від гілочок і промийте під проточною водою. Наріжте досить великими пластинами. Викладіть в каструлю, залийте холодною водою і ставте на плиту.

2. Додайте чорний перець горошком, приправити сіллю. Варіть, знімаючи пінку на середньому вогні протягом 30 хвилин.

3. Картопля очистіть, промийте, наріжте брусочками. Додайте до грибів.

4. Цибулину очистіть, наріжте дрібними кубиками. Морква очистіть, промийте і наріжте півкільцями. У сковороді нагрійте трохи рослинного масла. Обсмажте цибулю і моркву до м'якості. Додайте до грибами картоплі.

5. Варіть суп до м'якості картоплі.

4. При подачі суп з Дубовик посипте дрібно нарубаної зеленню і приправте сметаною.

Смачного!

  • Дубовики - 500 грам (свіжі або сушені)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Петрушка або кріп - За смаком
  • Крем - За смаком (при подачі)
  • Вода - 1, 5 L
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
У супі з Дубовик картоплю можна замінити на макарони або крупу. Лук з морквою злегка обсмажити. До речі, в цю компанію можете додати і часничку.

Отже, як приготувати суп з Дубовик?

1. Дубовики очистіть від гілочок і промийте під проточною водою. Наріжте досить великими пластинами. Викладіть в каструлю, залийте холодною водою і ставте на плиту.

2. Додайте чорний перець горошком, приправити сіллю. Варіть, знімаючи пінку на середньому вогні протягом 30 хвилин.

3. Картопля очистіть, промийте, наріжте брусочками. Додайте до грибів.

4. Цибулину очистіть, наріжте дрібними кубиками. Морква очистіть, промийте і наріжте півкільцями. У сковороді нагрійте трохи рослинного масла. Обсмажте цибулю і моркву до м'якості. Додайте до грибами картоплі.

5. Варіть суп до м'якості картоплі.

4. При подачі суп з Дубовик посипте дрібно нарубаної зеленню і приправте сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти