Суп з брокколі в блендері
(покроковий рецепт з фото)
Зелені супи вважаються одним з найбільш корисних варіантів обіду. Сьогодні я розповім, як приготувати смачний суп з брокколі в блендері. Такий суп дуже корисний для організму і заряджає енергією!
Цей ніжний і дуже легкий за складом суп я часто готую своєму молодшому синові. Маленькі діти дуже добре сприймають супи-пюре. Тут овочі замасковані в одну масу з однорідною консистенцією. А вміло приправлені часником і спеціями хрусткі грінки роблять супчик оригінальним!
- Брокколі - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вершки - 200 мілілітрів
- Багет - 1 штука
Картопля очищаємо від шкірки і ріжемо на брусочки. Сильно намагатися ні до чого: все одно все перемелеться в одну масу.
Брокколі розбираємо на суцвіття і гарненько промиваємо від бруду. Кидаємо в киплячу воду разом з нарізаною картоплею. Як тільки овочі почнуть кипіти, вогонь зменшуємо і варимо ще 10 хвилин. Пробуємо: картопля повинна розм'якшити.
Овочі подрібнюємо в блендері. Повинна вийти пюреподібна маса. Додаємо вершки, спеції і сіль. Потім суп ставимо знову на вогонь і розігріваємо до появи пухирців.
На сковороду наливаємо масло. Ріжемо багет на рівні шматочки. Обсмажуємо їх з обох сторін і натираємо часником і спеціями.
Гарячий супчик розливаємо по глибоким спинці. Прикрашаємо грінками і свіжою зеленню. Смачного!