Суп-пюре в блендері
(покроковий рецепт з фото)
Італійський томатний суп пюре можна легко приготувати за допомогою підручній техніки - блендера! Зі свіжою зеленню і брускетту цей суп неймовірно смачний. Рекомендую рецепт супу-пюре в блендері!
Суп-пюре готується просто, а головне - практично з будь-яких продуктів. Можна зробити суп-пюре з курячого супу або навіть рибного (з червоною рибою, наприклад). Італійський суп-пюре готується найчастіше з томатів. Щоб приготувати суп-пюре в блендері я зазвичай беру парочку банок томатів консервованих в пюре. Якщо відповідних ви не знайшли в магазин, тоді можете і свіжі використовувати.
- Масло оливкове - 0, 3 склянки
- Морквина - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Базилік сушений - 1 Ст. Ложка
- Томати свіжі або консервовані - 700-800 грам
- Бульйон курячий - 400 грам
- Вершки - 2 склянки
- Свіжий базилік - За смаком
- Спеції - За смаком
Чиста морквина, поріжте на кільця, не дуже дрібні, середнього розміру шматочки.
Цибуля поріжте кубиками.
Цибуля поріжте кубиками.
У каструлю велику налийте оливкова олія, переконайтеся, щоб не тільки дно, але і стінки змастили маслом (щоб овочі не підгоріли).
Потім додайте моркву, цибуля і сушений базилік. Перемішайте і обсмажуйте на середньому вогні, поки овочі не підрум'яняться - хвилин 10-12.
Потім додайте моркву, цибуля і сушений базилік. Перемішайте і обсмажуйте на середньому вогні, поки овочі не підрум'яняться - хвилин 10-12.
Потім додайте помідори: якщо ви взяли свіжі, їх треба бланшувати і зняти шкірку обов'язково. Якщо консервовані - просто додайте цілком, разом з тим пюре, що було в банках. До речі, можете томатне пюре (або пасту на крайній випадок) додати і до свіжих помідорів.
Влийте бульйон, перемішайте.
Влийте бульйон, перемішайте.
Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і хвилин 20 готуйте.
Потім приберіть суп з вогню, за допомогою блендера подрібніть вміст в пюре.
Потім приберіть суп з вогню, за допомогою блендера подрібніть вміст в пюре.
Потім знову поверніть на вогонь каструлю з супом-пюре. Додайте вершки, перемішайте і готуйте пару хвилин, поки не прогріється суп ще раз.
Готовий суп-пюре в блендері подавайте, прикрасивши листям базиліка. Можете ще подати брускетти.
Смачного!