Пюре в блендері
(покроковий рецепт з фото)
Найзручніше готувати пюре, коли є блендер. Я зрозумів це на прикладі рецепта приготування горохового пюре в блендері. Блендер не залишає шансу грудочок і дозволяє виключити непотрібний працю.
Щоб приготувати пюре в блендері в домашніх умовах, потрібно спочатку зварити до готовності всі інгредієнти. Після цього можна залишити їх у блендері, де за кілька хвилин вони знайдуть однорідну масу.
- Горох - 3 склянки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Замочуємо і промиваємо горох в проточній воді.
Замочуємо горох в холодній воді протягом 5-6 годин. Варимо горох протягом 1, % годин, кожні 20 хвилин доливаючи холодну воду.
Натираємо моркву на тертці.
Через 40 хвилин після початку варіння гороху додаємо в нього морква, постійно помішуючи.
Тим часом дрібно нарізаємо цибулю і додаємо його в сковорідку.
Картоплю ріжемо невеликими шматками і додаємо його в загальну масу.
По готовності масу подрібнюємо в блендері і подаємо все на стіл.