Суп в блендері
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити овочевий суп, але переживаєте, що овочі можуть втратити свій колір і яскравість? Розповім про те, як приготувати яскравий суп в блендері. З його допомогою блюдо буде виглядати апетитно.
Ви можете помістити овочі в сирому вигляді в блендер, наприклад, якщо робите томатний холодний суп, або ж приготувати їх заздалегідь, а потім вже подрібнити в блендері. Можете використовувати будь-які овочі, які поєднуються, а також вершки, сир, молоко.
- Кабачки - 3-4 штук
- Часник - 4 зубчики
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Курячий бульйон - 4 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - За смаком
- Вершки - За смаком
1
Вимийте кабачки, наріжте їх кубиками, а потім обсмажте на розпеченій сковороді з додаванням оливкової олії до готовності.
2
Окремо очистіть і обсмажте цілком зубчики часнику, потім подрібніть за допомогою преса.
3
У чашу блендера викладіть кабачки, часник, молоко, борошно, сіль, кмину і паприки, потім подрібніть.
4
У каструлю налийте оливкова олія, розігрійте його і перелийте вміст блендера. Додайте курячий бульйон і доведіть суміш до кипіння, варите 20 хвилин.
5
Розлийте суп по тарілках, зробіть розлучення нежирними вершками і прикрасьте шматочками обсмажених кабачків, насінням кмину. Смачного!