Суп з баранини з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати смачний і ситний обід, потрібно не так вже й багато зусиль! У цьому рецепті суп вариться на основі баранячої шийки з овочами. Страва виходить знатне! Наваристий і густий суп ідеальний!
Перед вами - простий рецепт приготування супу з баранини з помідорами. Для супу я використовував баранячу шийку, з нею виходить дуже добре. Спеції кладемо на свій розсуд, наприклад, можна додати італійські трави для аромату. Сподіваюся, у вас все вийде! хай щастить!
- Баранина - 700 грам (шия)
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Для початку треба зварити баранячу шию. Вариться вона близько двох годин, як тільки м'ясо почне відставати від кістки - готово!
Витягуємо м'ясо з бульйону. Кладемо порізаний кубиками картоплю і рис. М'ясо відокремлюємо від кісток і повертаємо в суп.
Дрібно нарізаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості.
Додаємо помідори (без шкурки).
Також додаємо томатний соус.
Кладемо спеції за смаком. Готуємо під кришкою ще 15 хвилин.
Картопля з рисом вже майже готові, саме час додати в суп засмажку. Сіль і перець за смаком.
Додайте в суп подрібнену зелень. Зніміть з вогню і дайте йому настоятися під кришкою 15 хвилин. Смачного!