Суп «шахтарський»
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно дізналася рецепт дуже ситного і смачного супу на кожен день. Він складається з доступних продуктів, але поєднання вийшло нове. Якщо ви хочете урізноманітнити своє повсякденне меню, то читайте!
У покрокової інструкції описано, як приготувати суп "шахтарський" . Мабуть, він так називається тому, що дуже ситний і простий. Його можна варити навіть в похідних умовах. Не так багато бульйонів я роблю з гречкою, а тут вона підійшла ідеально: відмінно поєднується з сардельками і овочами. Приправи додавайте на свій смак.
- Сосиски або сардельки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Гречка - 50-70 грам
- Вода - 1, 5-2 L
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Коріандр мелений - За смаком
- Картопля - 2 штуки
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Дістаньте необхідні продукти. Помийте моркву і картоплю.
2. Для початку натріть моркву на великій тертці.
3. Потім дрібно наріжте очищену цибулю.
4. А картопля поріжте невеликими кубиками.
5. У каструлі розігрійте обидва види масла. Викладіть цибулю з морквою. Паралельно доведіть до кипіння воду.
6. Зажарку готуйте 5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. В кінці додайте картоплю. Перемішайте.
7. Сардельки наріжте половинками гуртків.
8. Далі в каструлю додайте сардельки і промиту гречку.
9. Потім влийте киплячу воду. Всипте перець, коріандр і приправи на ваш смак.
10. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть на невеликому вогні протягом 30 хвилин. Для 10 хвилин до готовності посоліть блюдо. Смачного!