Рецепт Суп «шахтарський» фото

Суп «шахтарський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Крупи, Гречка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи

Нещодавно дізналася рецепт дуже ситного і смачного супу на кожен день. Він складається з доступних продуктів, але поєднання вийшло нове. Якщо ви хочете урізноманітнити своє повсякденне меню, то читайте!

У покрокової інструкції описано, як приготувати суп "шахтарський" . Мабуть, він так називається тому, що дуже ситний і простий. Його можна варити навіть в похідних умовах. Не так багато бульйонів я роблю з гречкою, а тут вона підійшла ідеально: відмінно поєднується з сардельками і овочами. Приправи додавайте на свій смак.

  • Сосиски або сардельки - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Гречка - 50-70 грам
  • Вода - 1, 5-2 L
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Коріандр мелений - За смаком
  • Картопля - 2 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
суп
1. Дістаньте необхідні продукти. Помийте моркву і картоплю.
суп
2. Для початку натріть моркву на великій тертці.
суп
3. Потім дрібно наріжте очищену цибулю.
суп
4. А картопля поріжте невеликими кубиками.
суп
5. У каструлі розігрійте обидва види масла. Викладіть цибулю з морквою. Паралельно доведіть до кипіння воду.
суп
6. Зажарку готуйте 5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. В кінці додайте картоплю. Перемішайте.
суп
7. Сардельки наріжте половинками гуртків.
суп
8. Далі в каструлю додайте сардельки і промиту гречку.
суп
9. Потім влийте киплячу воду. Всипте перець, коріандр і приправи на ваш смак.
суп
10. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть на невеликому вогні протягом 30 хвилин. Для 10 хвилин до готовності посоліть блюдо. Смачного!

Схожі рецепти