Салат «Шахтарський» з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Пропонований салат має масу варіантів приготування. Але найвдаліший, на мій погляд, коли в ньому мінімум продуктів і він не забивається майонезом. Приготуйте і оціните його смак гідно.
Іноді салат подають не витримуючи його в холодильнику, але існує думка, що саме після просочування продуктів заправкою, салат стає смачнішим.
- Яловичина - 150 грам (відварна)
- Цибуля ріпчаста - 75 грам
- Солоні огірки - 100 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лавровий лист - 1 штука
- Чорний перець - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Яловичину наріжте соломкою і покладіть в салатник.
Лук наріжте пір'ям, залийте водою, промийте добре, відіжміть.
Огірки наріжте соломкою, додайте до яловичини. Зверху покладіть цибулю.
Розжарите рослинне масло, додайте до нього спеції, часник, лавровий лист.
Маслом полийте продукти в салатник. Лавровий лист видаліть.
Салат перемішайте, затягніть плівкою і приберіть в холодильник на 8 годин.
Перед подачею салат дістаньте з холодильника і дайте йому прогрітися протягом півгодини. Смачного!