Суп-пюре з яблуками і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Їли ви коли-небудь суп з яблуками? Я ні. Але ніколи не пізно спробувати що-небудь новеньке. Тим більше, коли плоди впишуться в склад блюда, додавши кислуватий і свіжий смак. Дивіться!
Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати суп-пюре з яблуками і морквою. Овочевий бульйон з пряними добавками - цікавий і смачний варіант для пісного обіду. Вегетаріанці будуть вам вдячні за цей ситний суп. І якщо ви дотримуєтеся дієтичного харчування, то рецепт вам теж знадобиться.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир подрібнений - 2 Ст. Ложки
- Яблуко кисле - 1 штука
- Морква - 700 грам
- Овочевий бульйон - 600 мілілітрів
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Дрібно нарізану цибулю обсмажте в одній ст. Ложки олії протягом 5 хвилин.
Потім до цибулі додайте подрібнений часник і імбир. Готуйте ще 2-3 хвилини, помішуючи.
Потім додайте моркву і яблуко нарізані кубиками. Гасіть все інгредієнти пару хвилин на повільному вогні.
У каструлі залийте всі ці інгредієнти бульйоном. Варіть суп на маленькому вогні протягом 20 хвилин.
Перелийте готовий суп в блендер. Перетворіть його в пюре, додавши мускатний горіх.
Додайте в суп-пюре сіль і перець за смаком. Подавайте блюдо з грінками і зеленню. Смачного!