Суп-пюре з морквою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже яскравий, апетитний і насичений супчик хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви любите легкі овочеві перші страви, цей рецепт точно для вас! Сміливо беріть на замітку і повторіть на своїй кухні.
Вашій увазі хочу запропонувати дуже класний варіант для різноманітності обіднього меню. Він підійде і для дітей, і для дорослих. Покажу, як приготувати суп-пюре з морквою і рисом. Перед подачею його можна доповнити сухариками, зеленню, а за бажанням ще й сметаною. Спробувати варто!
- Вершкове масло - 30 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 6-8 штук
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1 літр (або бульйон)
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. У каструлі розтопіть вершкове масло.
2. Очистіть і подрібніть цибулю.
3. Викладіть в каструлю і обсмажте до прозорості.
4. Очистіть і наріжте моркву.
5. Додайте в каструлю, накрийте кришкою і залиште хвилин на 10 на середньому вогні.
6. Мал промийте та висушіть.
7. Викладіть в каструлю.
8. І відразу ж влийте гарячу воду або бульйон. Після закипання посоліть і поперчіть за смаком. Варіть близько 20 хвилин.
9. Після за допомогою погружного блендера подрібніть все до стану пюре.
10. Доведіть до кипіння і відразу зніміть з вогню. Подавайте до столу суп-пюре з морквою і рисом гарячим.
Смачного!
Смачного!