Рецепт Кальмари, фаршировані рисом і морквою фото

Кальмари, фаршировані рисом і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Крупи , Морква , Мал , Кальмари
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочете приготувати цікаве, нескладне і ситне блюдо з морепродуктами, тоді рекомендую віддати перевагу кальмарам з начинкою. Відмінний варіант на гаряче до будь-якого гарніру для всієї родини.

Опис приготування:

Презентую вам вельми вдалу ідею, як приготувати кальмари, фаршировані рисом і морквою з грибами. Сам процес досить простий, так що навіть не дуже досвідчений кулінар без праці з ним впорається. Начинка виходить не тільки ситної, але і дійсно дивно смачною. А морепродукти буквально тануть у роті. Спробуйте, блюдо гідно уваги!

  • Тушки кальмара - 6 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Гриби - 100-150 грам (по бажанню)
  • Сир - 100 грам
  • Мал - 50 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
кальмари, фаршировані рисом і морквою - фото крок 1
1. Ось необхідний нам набір інгредієнтів. Яйця зваріть круто і остудіть, кальмари вимийте і очистіть.
кальмари, фаршировані рисом і морквою - фото крок 2
2. Опустіть тушки кальмара в киплячу підсолену воду і відваріть їх 4 хвилини. Після відразу ж дістаньте і очистіть від плівок. Мал відварити до напівготовності.
кальмари, фаршировані рисом і морквою - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте до прозорості подрібнену цибулю.
кальмари, фаршировані рисом і морквою - фото крок 4
4. Додайте терту моркву.
кальмари, фаршировані рисом і морквою - фото крок 5
5. Через 3-4 хвилини додайте грибочки і обсмажте все разом ще хвилин 5. Після викладіть на сковороду тертий сир, подрібнені яйця, Мал. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте.
кальмари, фаршировані рисом і морквою - фото крок 6
6. А далі все просто: нафаршіруйте тушки отриманою начинкою і викладіть у жароміцних форму. Залишки начинки можна викласти зверху. При температурі 180 градусів запікайте хвилин 25.
Смачного!

Схожі рецепти