Фаршировані кальмари з грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Одним прекрасним вечором в суботу чоловік приніс з магазину тушки кальмарів. І я вирішила зробити святковий вечір. Приготувала особливе, хоча і досить просте блюдо.
Спеціально для вас я підготувала рецепт того, як приготувати фаршировані кальмари з грибами і рисом. Вибирайте невеликі тушки, їх буде легше начинити. Як не дивно, вийде не гумове, а досить м'яке м'ясо кальмарів. Таке гаряче блюдо підійде до пива, а гарнір навіть не знадобиться, адже він вже є всередині.
- Тушка кальмара - 10 штук
- Яйце - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Гриби - 100 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Біле вино - 1 Склянка
- Вершкове масло - 70 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Кальмари очистіть, видаліть хрящ, приберіть плівки. Зробіть маринад із соку, вина і перцю. Покладіть в нього кальмарів на півгодини. В цей час відваріть рис і яйця.
Чистий і Мельк nashinkuyte цибулю. Обсмажте його у вершковому маслі. На іншій сковороді зажарьте нарізану соломкою моркву, а після неї - мелконарубленную помиті гриби.
У миску накришить яйця, змішайте їх з цибулею, грибами, рисом і морквою. Все посоліть і поперчіть.
Даною сумішшю нафаршируйте кальмарів, кінець затиснутою zubochistkami. Форму для випічки змастіть маслом, після чого покладіть в неї тушки. Їх змастіть майонезом.
Запікайте блюдо в духовці при 220 градусах протягом 13 хвилин. Приємного вам апетиту!