Рецепт Фаршировані кальмари з грибами і рисом фото

Фаршировані кальмари з грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Крупи , Кальмари
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Одним прекрасним вечором в суботу чоловік приніс з магазину тушки кальмарів. І я вирішила зробити святковий вечір. Приготувала особливе, хоча і досить просте блюдо.

Опис приготування:

Спеціально для вас я підготувала рецепт того, як приготувати фаршировані кальмари з грибами і рисом. Вибирайте невеликі тушки, їх буде легше начинити. Як не дивно, вийде не гумове, а досить м'яке м'ясо кальмарів. Таке гаряче блюдо підійде до пива, а гарнір навіть не знадобиться, адже він вже є всередині.

  • Тушка кальмара - 10 штук
  • Яйце - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Гриби - 100 грам
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Біле вино - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
фаршировані кальмари з грибами і рисом - фото крок 1
Кальмари очистіть, видаліть хрящ, приберіть плівки. Зробіть маринад із соку, вина і перцю. Покладіть в нього кальмарів на півгодини. В цей час відваріть рис і яйця.
фаршировані кальмари з грибами і рисом - фото крок 2
Чистий і Мельк nashinkuyte цибулю. Обсмажте його у вершковому маслі. На іншій сковороді зажарьте нарізану соломкою моркву, а після неї - мелконарубленную помиті гриби.
фаршировані кальмари з грибами і рисом - фото крок 3
У миску накришить яйця, змішайте їх з цибулею, грибами, рисом і морквою. Все посоліть і поперчіть.
фаршировані кальмари з грибами і рисом - фото крок 4
Даною сумішшю нафаршируйте кальмарів, кінець затиснутою zubochistkami. Форму для випічки змастіть маслом, після чого покладіть в неї тушки. Їх змастіть майонезом.
фаршировані кальмари з грибами і рисом - фото крок 5
Запікайте блюдо в духовці при 220 градусах протягом 13 хвилин. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти