Рецепт Аджика з морквою і яблуками фото

Аджика з морквою і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Помідор, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Аджика, Гостре

Люблю експериментувати з різними соусами до м'ясних страв. Сьогодні дізнаємося, як приготувати смачну гостру аджику з морквою і яблуками. Її люблять у моїй родині всі без винятку! Але не переешьте!

Беремо сонячні помідори для соковитості і солодощі, яблуко для ніжності і кислинки, пекучий перець і часник для гостроти - і отримуємо смачний, гострий і ароматний соус. Таку аджику можна подавати до перших і других страв. Готуйте з задоволенням!

  • Помідор - 1 кілограм
  • Перець солодкий - 500 грам
  • Морква - 250 грам
  • Часник - 100 грам
  • Яблуко кисле - 250 грам
  • Перець пекучий - 50 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка (з верхом)
  • Перець чорний мелений - За смаком
аджика з морквою і яблуками - фото крок 1
Підготуйте овочі та яблука.
аджика з морквою і яблуками - фото крок 2
Помийте і очистіть овочі, наріжте їх великими шматками. Перекрутіть через м'ясорубку. Спочатку прокручуємо томат.
аджика з морквою і яблуками - фото крок 3
Потім - перець болгарський і перець пекучий.
аджика з морквою і яблуками - фото крок 4
Після перчиком перекручуємо морква, часник і яблука.
аджика з морквою і яблуками - фото крок 5
Додайте сіль, цукор, рослинне масло і перець чорний. Перемішайте, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 2 годину, періодично помішуючи.
аджика з морквою і яблуками - фото крок 6
Потім розкладіть по стерильним банкам і закатати кришками. Вихід готової аджики - 1, 2 L. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти