Рецепт Аджика з морквою на зиму фото

Аджика з морквою на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Морква , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Заготовки , Аджика , Гостре
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 40 хв.

Дуже смачна і дуже корисна, думаю, вам варто приготувати таку аджику з морквою на зиму в домашніх умовах! Робиться це дуже просто, більше години у вас не відніме. А ось взимку дуже порадує!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування аджики з морквою на зиму мені дуже сподобався, тому що болгарський перець я не особливо жалую, він мені здається безглуздим в аджике, адже при подрібненні від нього залишається пшик! А ось морква, як би це сказати, додає густоти, та й кількості готової аджики. Так що і багато її вийде і не так дорого, як в традиційному варіанті. Так що розповім, як зробити аджику з морквою на зиму. Спробуйте!

  • Помідори - 15 штук
  • Морква - 10 штук
  • Солодкий перець - 3 штуки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Цибуля - 5 штук
  • Часник - 1 штука
  • Олія - 1 Склянка
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 75 грам
  • Оцет 9 % - 1 Ст. Ложка
аджика з морквою на зиму - фото крок 1
Помідори, морква і перці подрібнюємо через м'ясорубку або в блендері. Розміщуємо на плиту, і на маленькому вогні тримаємо півгодини.
аджика з морквою на зиму - фото крок 2
Тепер додамо цукор, сіль, подрібнений часник, рослинне масло і оцет. Перемішаємо, ще раз доводимо до кипіння.
аджика з морквою на зиму - фото крок 3
Як тільки закипить - відправляємо суміш у підготовлені стерильні баночки, і закочує на зиму. Зберігаємо до охолодження в теплому місці в перевернутому вигляді, а потім - в холодильнику або погребі.
аджика з морквою на зиму - фото крок 4
Бажаю вам успіху!

Схожі рецепти