Квашена капуста з морквою і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Для будь-якого застілля, обіду або сімейної вечері, квашена капуста підходить якнайкраще. Вона буде і закускою і доповненням до будь-якого гарніру. Беріть на замітку!
Хто ще не навчився квасити капусту в домашніх умовах, скористайтеся моїм рецептом. Квашена капуста з морквою і яблуками - це завжди смачно і просто. Завдяки яблукам капуста набуває чарівний аромат.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Морквина - 100 грам
- Яблуко - 100 грам
- Сіль - 15 грам
- Цукор - 15 грам
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Перець горошком - 3-4 штук
Підготуйте інгредієнти для приготування квашеної капусти з морквою і яблуками.
Капусту наріжте тонкими смужками за допомогою ножа.
Викладіть капусту в миску або в каструлю.
Натріть моркву на тертці і додайте до капусти.
Додайте сіль і цукор, гарненько перемішайте, щоб овочі пустили сік.
На дно чистої банки викладіть спеції: перець горошком і лавровий листочок. Потім наповніть банку капустою, перекладаючи її часточками яблук.
Заповніть банку до верху, добре утрамбовуючи.
Прикрийте кришкою і залиште на столі на 2 діб. Потім приберіть в холодильник до остаточно сквашування, приблизно на 2-3 дня, після чого зніміть пробу.
Смачного!