Квашена капуста з яблуками на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Квашена капуста з яблуками на зиму має неповторний смак і аромат. Така закуска всім припаде до душі, а готується дуже просто в домашніх умовах.
Квашена капуста з яблуками на зиму - це відмінна закуска, яка затьмарить будь-які інші частування. Кисло-солодкий смак такої капусти вам неодмінно сподобається. Спеції використовуйте по мінімуму, досить буде солі і трохи чорного перцю.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Морква - 80 грам
- Яблука - 80 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Яблука наріжте тонкими часточками.

Натріть солодку морквину на тертці.

Нашинкуйтекапусту смужками за допомогою гострого ножа або візьміть тертку для капусти.

Перемішайте капусту з морквою і яблуками.

Всипте сіль і чорний перець, перемішайте.

Утрамбуйте капусту з яблуками в скляну банку. Залиште банку на столі на 2-3 дня, щоб овочі почали бродити.

Тепер приберіть капусту в холодильник і залиште в прохолодному місці ще на 2-3 дня. Капуста стане соковитою, смачною і кисло-солодкого.

Смачного!