Квашена капуста з яблуками на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Квашена капуста з яблуками на зиму має неповторний смак і аромат. Така закуска всім припаде до душі, а готується дуже просто в домашніх умовах.
Квашена капуста з яблуками на зиму - це відмінна закуска, яка затьмарить будь-які інші частування. Кисло-солодкий смак такої капусти вам неодмінно сподобається. Спеції використовуйте по мінімуму, досить буде солі і трохи чорного перцю.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Морква - 80 грам
- Яблука - 80 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Яблука наріжте тонкими часточками.
Натріть солодку морквину на тертці.
Нашинкуйтекапусту смужками за допомогою гострого ножа або візьміть тертку для капусти.
Перемішайте капусту з морквою і яблуками.
Всипте сіль і чорний перець, перемішайте.
Утрамбуйте капусту з яблуками в скляну банку. Залиште банку на столі на 2-3 дня, щоб овочі почали бродити.
Тепер приберіть капусту в холодильник і залиште в прохолодному місці ще на 2-3 дня. Капуста стане соковитою, смачною і кисло-солодкого.
Смачного!