Рецепт Квашена капуста з перцем на зиму фото

Квашена капуста з перцем на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Болгарський перець, Білокачанна капуста
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Квашення

Квашена капуста - хороший джерело вітаміну С, а також корисних для травлення прибутків. А взимку така закуска завжди виручає, коли немає свіжих овочів.

Докладніше, як приготувати квашену капусту з перцем, я розповім нижче. Перці краще брати червоні або жовті, сорт «ластівка» підходить гірше. Готову капусту можна зберігати до 3 місяців в холодному місці. Підійде балкон, холодильник або льох. Капуста виходить хрусткою і смачною. Перед подачею потрібно тільки заправити масло і готовий овочевий салат готовий!

  • Капуста білокачанна - 2-3 кілограм
  • Морква - 3-4 штук
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
квашена капуста з перцем на зиму - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
квашена капуста з перцем на зиму - фото крок 2
Капусту помийте, видаліть качан і верхні листки. Тонко наріжте капусту.
квашена капуста з перцем на зиму - фото крок 3
Моркву натріть на тертці для корейської моркви.
квашена капуста з перцем на зиму - фото крок 4
Додайте до капусти. Присипте сіллю. Добре перемішайте, злегка придавлюючи руками.
квашена капуста з перцем на зиму - фото крок 5
Болгарський перець наріжте скибочками, додайте до овочів.
квашена капуста з перцем на зиму - фото крок 6
Поставте під прес і залиште при кімнатній температурі на 3-4 дня. Кожен день відкривайте капусту і пробивайте дерев'яною паличкою, щоб вийшли гази.
квашена капуста з перцем на зиму - фото крок 7
Розкладіть капусту по чистих стерилізованим банкам, закрийте кришкою. Зберігайте в прохолодному місці.
квашена капуста з перцем на зиму - фото крок 8
Квашена капуста з перцем готова, смачного!

Схожі рецепти