Рецепт Капуста з перцем на зиму фото

Капуста з перцем на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Болгарський перець, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Заготовки, Квашення

Проста і смачна заготівля на зиму, в якій збережеться велика частина вітамінів, містяться в капусті і перці. Готується дуже легко і просто.

Капусту з перцем дуже легко і просто заготовити на зиму восени, коли ціни на ці овочі найнижчі. Пропоную вам скористатися простим і легким рецептом приготування капусти з перцем на зиму і забезпечити себе деякою часткою вітамінів. Ця заготовка взимку може бути подана як салат, а може стати в нагоді вам для приготування борщу або щей. Розповідаю, як приготувати капусту з перцем на зиму.

1. Шаткуємо капусту, морква трьом на крупній тертці, перець нарізаємо смужками, часник дрібно нарізаємо.

2. Змішуємо всі овочі.

3. Готуємо маринад. У каструльку наливаємо воду і рослинне масло. Всипаємо сіль і цукор. Доводимо до кипіння і додаємо оцет. Даємо маринаду закипіти

4. Розкладаємо підготовлені овочі в стерилізовані банки нижче горлечка приблизно на 1 см і заливаємо гарячим маринадом. Маринад не слід заливати аж до верху банки, він повинен злегка покрити овочі.

5. Закриваємо банки капроновими кришками. Після охолодження зберігаємо в холодильнику.

Приємного вам апетиту!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 500 грам
  • Морква - 300 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - 0, 5 склянки
  • Оцет 9% - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
Капусту з перцем дуже легко і просто заготовити на зиму восени, коли ціни на ці овочі найнижчі. Пропоную вам скористатися простим і легким рецептом приготування капусти з перцем на зиму і забезпечити себе деякою часткою вітамінів. Ця заготовка взимку може бути подана як салат, а може стати в нагоді вам для приготування борщу або щей. Розповідаю, як приготувати капусту з перцем на зиму.

1. Шаткуємо капусту, морква трьом на крупній тертці, перець нарізаємо смужками, часник дрібно нарізаємо.

2. Змішуємо всі овочі.

3. Готуємо маринад. У каструльку наливаємо воду і рослинне масло. Всипаємо сіль і цукор. Доводимо до кипіння і додаємо оцет. Даємо маринаду закипіти

4. Розкладаємо підготовлені овочі в стерилізовані банки нижче горлечка приблизно на 1 см і заливаємо гарячим маринадом. Маринад не слід заливати аж до верху банки, він повинен злегка покрити овочі.

5. Закриваємо банки капроновими кришками. Після охолодження зберігаємо в холодильнику.

Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти