Рецепт Цвітна капуста з перцем фото

Цвітна капуста з перцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Болгарський перець, Кольорова капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Взимку нам дуже потрібні вітаміни. Одним з джерел може стати кольорова капуста з перцем, які дуже легко можна заготовити про запас. Дивіться рецепт!

Займемося заготовками на зиму. Розділіть на суцвіття капусту, поріжте перець і цибулю, посоліть і залиште овочі на 6 годин. Приготуйте і остудіть маринад. Підготуйте банки, покладіть в кожну спеції, наповніть овочами і залийте маринадом. Потім пастеризують банки в киплячій воді протягом 20 хвилин, щільно закрийте кришками, остудіть і приберіть на зберігання. Вдалих заготовок!

  • Перець болгарський - 750 грам
  • Цибуля - 450 грам
  • Кольорова капуста - 2 кілограма
  • Цукор - 500 грам
  • Чорний перець горошком - 16 штук
  • Запашний перець - 12 штук
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Оцет 10% - 300 мілілітрів
  • Вода - 2 L
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка
цвітна капуста з перцем - фото крок 1
Помийте і розділіть на суцвіття капусту.
цвітна капуста з перцем - фото крок 2
Болгарський перець порізати смужками.
цвітна капуста з перцем - фото крок 3
Цибуля - півкільцями.
цвітна капуста з перцем - фото крок 4
З'єднайте в великій мисці всі овочі, приправити сіллю, перемішайте і залиште на 6 годин. Для маринаду змішайте в каструлі воду, оцет, цукор і перець чилі. Доведіть до кипіння і остудіть. У кожну банку покладіть по 4 горошини чорного перцю, 3 горошини запашного перцю і по 1 lavrovomu журнал. Наповніть банки салатом, залийте маринадом і пастеризують в киплячій воді протягом 20 хвилин. Потім щільно закрийте кришками, остудіть і приберіть на зберігання.

Схожі рецепти