Суп-пюре з лосося з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Як же я обожнюю поєднання червоної риби з вершковою добавкою! думаю, що таких любителів, як я, чимало. Наприклад, в скандинавських країнах придумано з десяток смачних супів в цій темі.
Наприклад, я пропоную вам прочитати про те, як приготувати суп-пюре з лосося з вершками. Блюдо має ніжну текстуру, вершковий смак і просте створення. Вам не буде потрібно багато часу, щоб зварити цей супчик. Але обов'язково потрібно блендер для отримання густої консистенції.
- Лосось - 300 грам (філе)
- Вершки - 200 мілілітрів
- Картопля - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 2 L
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Очищений картопля промийте і наріжте кубиками.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte.
Варіть картоплю з цибулею в воді протягом 10-15 хвилин. Потім додайте до них нарізане філе і сіль. Готуйте суп ще 15-20 хвилин.
У блендері подрібніть картопля, трохи бульйону, цибуля, вершки і 2/3 риби.
Суп-пюре поверніть в каструлю. Доведіть до кипіння. Подавайте суп з шматочками лосося і перцем. Смачного!